Studie over meetsysteem voor draadloze communicatie

Newsteo heeft uitgebreide expertise in draadloze sensor en interfacing transmissie.

Newsteo biedt aan haar klanten haar expertise om een ​​product op maat te ontwikkelen. Newsteo is niet een deskstudie, oplossingen worden ontwikkeld in het kader van een project leidt tot massaproductie.e.

sur mesure newsteo
mijn project

Aarzel niet om contact Newsteo voor een beoordeling van uw behoeften.

We kunnen werken onder Vertrouwelijkheid overeenkomst met uw aanvraag.
mijn project

Expertise

Newsteo heeft intern alle vaardigheden en middelen voor het uitvoeren van dit soort projecten, en de controle op de gehele keten ontwikkeling en productie:

  • Hardware Team voor interfacing sensoren / elektronica bestaande klant
  • Embedded Software Team
  • Software Team om de software voor het verzamelen van gegevens aan te passen (RF Monitor) op maat
  • Mechanische hardware-integratie team voor het product aan de klant milieu
  • De productie van prototypes en kleine series in interne
  • Uitbesteding en productie management series

Door de internalisering van al deze vaardigheden, Newsteo zorgt voor een hoge reactiviteit met behoud van een hoog niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Voorbeelden van Custom

Newsteo heeft haar Newsteo Telemetrie oplossing voor verschillende omgevingen voor verschillende klanten aangepast. Ze werden verleid door het zendbereik door Newsteo en zeer laag verbruik systemen, die hen een grotere autonomie geeft. Radio Newsteo oplossing maakt vele toepassingen die niet haalbaar waren in wireframe of vervangen dure elektriciteitskabels.

De volgende voorbeelden zijn niet uitputtend prestaties Newsteo (veel vertrouwelijkheid overeenkomsten op dit gebied), maar al gewend aan het soort maatwerk dat Newsteo kan bieden beoordelen.

Temperatuurbewaking in koelwagen :

Temperatuurbewaking van koelwagens op het gebied van voorwaarden controle vervoer, Newsteo bracht haar technologie om de naleving van de koude keten te waarborgen. Door middel van continue monitoring van de temperatuur in de gekoelde container van het voertuig, de bestuurder en de verzending direct gewaarschuwd in geval van problemen. De draadloze overdracht van gegevens die door zowel Newsteo maakt traceerbaarheid en doeltreffende controle.

Shock Recorder :

Bij het toezicht op het vervoer van breekbare goederen omstandigheden heeft Newsteo een schok recorder met een meetbereik van ± 100g op 3 assen ontwikkeld. Deze recorder is ook uitgerust met sensoren voor temperatuur, vochtigheid en druk. De beschikbare ruimte voor de montage van de datalogger wordt bijzonder verlaagd, nam de totale optimaliseren mechanica van het systeem.

datatransmissie beperkende omgeving :

Temperatuurbewaking in graansilo’s :
Newsteo ontworpen systemen draadloze transmissie voor ATEX omgevingen die grote overspanningen. Dit is het geval van een beoogde afstand monitoren van de temperatuur van verschillende graan silo. Dit project heeft de bestaande bekabelde systeem waarvan de bedrading was voortdurend beschadigd door knaagdieren vervangen. Aanzienlijke besparingen zijn gemaakt op de kabels en het onderhoud van deze sites, wetende dat sommige sites meer dan 100, gescheiden door enkele honderden meters silo’s kunnen neerstrijken.

Bewaking van de vullingsgraad van de tank :
Vervang altijd een bestaand bekabeld systeem, werd een project uitgevoerd om het vloeistofniveau in tanks aan boord van een schip te controleren uitgevoerd. Binnen dit project, Newsteo bracht haar expertise om draadloze gegevensoverdracht mogelijk te maken in een metalen omgeving die meestal ernstig verstoort radiofrequenties.