Studii în funcţie de cerinţele clientului pentru sisteme de transmisie fără fir

Newsteo are cunoştinţe vaste în materie de transmisie fără fir şi de interfaţare a senzorilor.

Newsteo îşi competenţele pune la dispoziţia clienţilor săi pentru a dezvolta un produs în funcţie de cerinţele acestora. Newsteo nefiind un birou de proiectare, soluţiile sunt dezvoltate în cadrul unui proiect cu deschidere spre o producţie de volum.

Dezvoltare personalizată
meu proiectul

Nu ezitaţi să contactaţi Newsteo pentru o evaluare a nevoilor dumneavoastră

La cererea dumneavoastră, putem lucra pe baza unui Acord de confidenţialitate
meu proiectul

Expertiză

Newsteo este dotată intern cu toate competenţele şi resursele necesare pentru a duce la bun sfârşit acest tip de proiect, controlând astfel întregul lanţ de dezvoltare şi de producţie:

  • Echipă Hardware pentru interfaţarea senzorilor/circuitelor electronice existente la client
  • Echipă Software integrat
  • Echipă Software pentru a adapta software-ul de colectare de date (Monitor RF) la cerinţele clientului
  • Echipă Mecanică pentru integrarea materială a aparatului în mediul clientului
  • Producţie internă de prototipuri şi mici serii
  • Subcontractare şi gestionare de producţii de serie

Datorită internalizării tuturor acestor competenţe, Newsteo asigură o bună viteză de răspuns menţinând în acelaşi timp un foarte înalt nivel de calitate şi de fiabilitate.

Dezvoltare în funcţie de cerinţele clientului

Newsteo şi-a adaptat soluţia sa Newsteo Telemetry la medii diverse pentru diferiţi clienţi. Aceştia au fost încântaţi de raza de acţiune radio asigurată de Newsteo şi de consumul foarte mic al sistemelor, ceea ce le oferă o mare autonomie. Soluţia radio de la Newsteo face posibile numeroase aplicaţii care nu erau realizabile cu cabluri sau înlocuirea sistemelor cu cabluri costisitoare.

Exemplele alăturate nu sunt limitative pentru realizările Newsteo (foarte multe acorduri de confidenţialitate în acest domeniu), dar permit deja evaluarea tipului de serviciu în funcţie de cerinţele clientului pe care-l poate oferi Newsteo.

Monitorizarea temperaturii în camioanele frigorifice :

În domeniul urmăririi condiţiilor de transport, Newsteo şi-a adus aportul prin tehnologia sa, pentru a asigura respectarea lanţului frigorific. Datorită acestei monitorizări permanente a temperaturii în containerul frigorific al vehiculului, şoferul şi dispeceratul sunt alertaţi direct în caz de probleme. Transmisia de date fără fir adusă de Newsteo permite în acelaşi timp o trasabilitate eficientă şi o supraveghere eficientă.

Recorder Șoc :

Pentru monitorizarea condițiilor de transport marfă fragilă, Newsteo a dezvoltat un înregistrator de șoc cu o gamă de măsurare de ± 100 g pe cele 3 axe. Acest recorder este de asemenea echipat cu senzori de temperatură, umiditate și presiune. Spațiul disponibil pentru montarea înregistratorul de date fiind redus în special, a fost nevoie de optimizarea mecanicii de ansamblu a sistemului.

Transmisia de date în mediu restrictiv :

Monitorizarea temperaturii în silozuri de grâu :
Newsteo a conceput sisteme de transmisie fără fir pentru medii ATEX, care necesită raze de acţiune mari. Este cazul unui proiect de control la distanţă al temperaturii din mai multe silozuri de grâu. Acest proiect a permis înlocuirea sistemului cu cabluri existent, ale cărui cabluri erau în mod constant deteriorate de rozătoare. S-au realizat astfel importante economii de cabluri şi de întreţinere a acestori unităţi, având în vedere că anumite unităţi pot grupa peste 100 de silozuri aflate la distanţe de mai multe sute de metri.

Monitorizarea nivelului de umplere a cuvei :
Tot prin înlocuirea sistemului cu cabluri existent, s-a realizat un proiect în scopul controlării nivelului de lichid din cuvele de la bordul unei nave. În cadrul acestui proiect, Newsteo şi-a adus aportul prin competenţele sale profesionale pentru a asigura o transmisie de date fără fir într-un mediu metalic care, în mod obişnuit, perturbă radiofrecvenţele.